Suptex Keçe

SUPTEX, döner mil keçeleri alanında Türkiye’de hem tarihi süreci hem de yüksek kalite standartlarıyla çok önemli bir yerdedir. Bizde ARİF ALAÇAM RULMAN olarak yaklaşık 35 yıldır SUPTEX’in Bölge Distribütörlüğünü sürdürmekte ve SUPTEX markasının Türkiye ve Dünya pazarında çok daha iyi yerlere gelmesi için büyük çaba sarf etmekteyiz.

Ana ürün gruplarımız:

Döner Mil Keçeleri
Hidrolik Sızdırmazlık Elemanları
Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları
Statik Sızdırmazlık Elemanları

Tüm kalıp ve kalıp aksamlarını kalıphanede CNC işleme merkezi ve CNC tornalar ile CAD/CAD destekli olarak işlenirken tasarım ve üretim dahil bütün teknik faaliyetlerle ilgili ulusal ve uluslararası standartları referans almaktadır.

SUPTEX bugün, üretim süreçlerini hammadde tedariki ve dışarda gerçekleşen birkaç ufak işlem dışında tamamen kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. Balya olarak satın alınan ham sentetik kauçuk fabrikadan rafa konulmaya hazır ürün olarak çıkmakta ve bütün bu süreçler bağımsız denetçi firma tarafından onaylı ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemimizin kontrolünde gerçekleşmektedir.

Başlıca amacımız müşterilerden gelebilecek her türlü talebi, en kaliteli en uygun şekilde ve en uygun zamanda karşılayabilmektir.

DİJİTAL KATALOGLAR

RULMAN ARAMA