OPTIBELT

Geleceğin hareket teknolojisi.
Optibelt’in sektörlere özel çözümleri dünyanın her yerinde uygulama alanı buluyor. Farklı sektörlere yönelik özel çözümlerimiz, kesin sonuç ve ekonomik uygunluğu beraberinde getiriyor.
Optibelt dünya çapında faaliyette. Uzun vadeli stratejiler doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu bizlere değerli çözümler üretebilmek için gerekli koşulları sağlıyor.
Optibelt dünyanın her yerinde en yüksek kalite standartlarını garanti eder. Asya’da, ABD ‘de veya genel merkezimi Hözter’de – Optibelt’in her üretim tesisi aynı yüksek Alman kalite standartlarında üretim yapar. İlk düşünce aşamasından, müşterideki çözüme kadar.
140 yıllık şirket geçmişinde Optibelt’in hizmet yelpazesi genişlemiştir. Ürünlerimiz sektöre özel güç aktarma çözümlerimizle hemen hemen tüm uygulama alanlarında kullanım imkanı bulmaktadır. Güç aktarımı, malzeme taşıma, otomotiv teknolojisi ve elastomer çözümler bölümlerimiz, uygulama sahasına özel inovatif ürünler sunmaktadır.
Tüm sektörler, uygulama alanları – Optibelt güç aktarma çözümlerinin önemli kullanıcılarıdır. İlaç sektörü, petrol sanayi, pırlanta madenleri, çim biçme makinaları, yarış otomobilleri ve bulaşık makinaları ürünlerimizin yer aldığı binlerce uygulama alanından sadece bazılarıdır. Sizin sektörünüz için de mutlaka bir çözüm önerimiz vardır.

DİJİTAL KATALOGLAR

RULMAN ARAMA