NTN SNR Rulman

Dünyanın en büyük 3. Rulman imalatçısı grubunun bir parçası olan NTN-SNR Rulmanları, tasarlayan, geliştiren ve imal eden bir firma olarak önemli bir yere sahiptir. Güçlü markaları sayesinde, NTN-SNR otomobil, endüstri ve havacılık sektörlerinde oldukça aktiftir. Her bir departman küresel pazarların gereksinimleriyle buluşur ve müşterilerin iş kollarına odaklanır.

NTN-SNR en iyi kalitede ürünler ve uzman çözümler sunar. Pazardaki en geniş ürün yelpazesiyle, ekiplerimiz diğer gereksinimler için çalışmaktadır. Yenilik, gelişmemizdeki en önemli role sahip faktördür: yeni çözümler öngörmek, rulman fonksiyonelliğinin arttırılması gibi. Daha az yer kaplayan, daha hafif, daha ekonomik, daha güvenli, daha verimli ve çevreyle dost ürünlerde sürekli olarak müşterilerimiz için müşterilerimizle beraber yenilikler üretiyoruz.

NTN-SNR doğrudan çevresel çözümlere odaklanmış ve geleceğin şirketlerine ortak ve geliştirici olarak tanınmış ve tüm Pazar fırsatlarını karşılamaya hazırdır.

NTN-SNR kimliği, güçlü, gerçek ve paylaşılan değerler temeline dayanmaktadır.

Yakınlık, profesyonel yaklaşım, kalite ve teknik uzmanlık: Yaklaşık yüz yıllık bir grubun ana değerleridir.

Bireysel ve grup olarak önemli taahhütlerde bulunuyoruz: birlikte çalıştığımız, yaşadığımız ve hizmet ettiklerimiz için dinleme ve performans

NTN-SNR, Sizinle…

DİJİTAL KATALOGLAR

RULMAN ARAMA