Emes Tekerlek

EMES A.Ş. 1998 yılında Türkiye ve Dünya pazarlarında ticaret yapan saygın kuruluşların iştiraki ile çok ortaklı bir şirket olarak kurulmuştur. Kısa bire süre içerisinde Türkiye ve Dünya pazarlarında güçlü bir marka olarak kendini kabul ettirmiştir. Kuruluşundan bugüne kadar geçen süre içerisinde standart seri ürün yelpazesini 4.000 çeşidin üzerine çıkarma başarısını göstermiş ve ulaştığı yüksek kalite düzeyi ile iç ve dış pazarlarda rekabet edebilir hale gelmiştir. Vizyonu sürekli kendini yenileyen dinamik yapısı ile ulusal ve küresel pazarlarda ilk ve en çok tercih edilen kaliteli ve güvenilir marka olarak belirleyen EMES A.Ş., Türkiye genelinde yaygın bayilik ağı ve yurtdışındaki geniş satış ağı ile başta Avrupa olmak üzere Ortadoğu, Afrika, Balkanlar ve Orta Asya’da yer alan 40 ‘ın üzerindeki ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

EMES A.Ş. 8.000 m2 lik kapalı alan üzerine kurulu modern tesislerinde eğitimli teknik kadrosu ile gerçekleştirdiği üretiminde, şirketin kalite politikasının da bir parçası haline gelen “mutlak müşteri memnuniyeti” ni hedefleyerek çalışmaktadır. Türkiye ve Dünya çapındaki kalitesi, dinamik ve yaratıcı personeli ile EMES A.Ş., kendine has bir insan kaynağı oluşturmuştur. Türkiye’de kendi sektöründe DIN EN ISO 9001:2008 belgesine sahip ilk firmadır. Misyonu; sektörel gelişimleri yakından takip ederek bunları kalite politikasının birer parçası haline getirmek sürekli müşteri memnuniyetini hedefleyerek çalışanları ile birlikte daha güvenilir, kaliteli ve estetik tasarımlı ürünleri müşteriye sunmak olarak belirlemiştir. Türkiye’de ve Dünya’da yer alan müşterilerine bulunduğu sektöre özgü çözüm ve hizmetler sunmaktadır.

ARİF ALAÇAM RULMAN olarak kurucu ortağı olduğumuz EMES A.Ş. nin bölge distribütörlüğünü yürütmekteyiz. EMES ürünlerini geniş stok yapımızla hem yurtiçi hem de yurtdışında her noktaya pazarlamaktayız.

DİJİTAL KATALOGLAR

RULMAN ARAMA